LSP 2023

4.8.2023

Dnes se chystáme na biatlon, odpoledne pak míčové aktivity a vyhlášení soutěží a večer rozlučková zábava.

Příjezd je plánován mezi12:00 a13:00 podle dopravní situace

Těšíme se na příští ročník. Máme již domluvený předběžný termín od 20.7. do 27.7.2024, plánujte si dovolené na jiný termín.

3.8.2023

Konečně slíbené fotky. Dopoledne byly atletické disciplíny a ještě nácvik střelby. Odpoledne pak bränball a večer posezení u ohně s opékáním buřtů a s kytarou.

Vážení rodiče, dnes se omlouvám, ale program se nám trochu protáhl a proto fotografie budou až zítra.

2.8.2023

Vážení rodiče, nejdříve Vám chci poděkovat, že jste opravdu drželi palečky, protože opravdu celý výlet na Sněžku nepršelo. Sice foukal vítr a na vrcholku byla vážně zima, ale aspoň nepršelo. Lanovka jela jen na Růžovou horu, protože ne vrcholku foukal vítr v nárazech až 72km/h. Děti si užily i borůvky.

1.8.2023

Dneska nám počasí moc nepřálo. Téměř celý den pršelo a tak jsme si dali velký turnaj ve stolním tenise, pak byl opět kvíz. V půl páté přestalo pršet a tak jsme udělali nácvik na biatlon, lukostřelbu a ringo. Po večeři ještě zbylo trochu času na Cross Country. Večerka dnes bude brzy, protože zítra jdeme na Sněžku. Tak nám držte pěstičky, aby moc nepršelo.

31.7.2023

Před tradiční procházkou do Vrchlabí si dítka zaběhla sprint do kopce. Menší běželi 534m s převýšením 68m a starší měli trať dlouhou 786m s převýšením 113m. Odpoledne pak autobusem do Vrchlabí, nákupy, mlsání a společné foto na pódiu, u značky největšího stoupání a u kapličky. Večer bränball, na který se všichni moc těšili, protože dnešní den by kupodivu celý bez deště.

30.7.2023

Dopoledne jsme se šli podívat na zamlžené hory, ale hlavně kudy poběžíme všechny běžecké závody. Po návratu si děti vyzkoušely basketbal, volejbal, vybíjenou, a frisbee. odpoledne jsme pak hráli ultimate frisbee, což se dětem docela líbilo. Po večeři jsme chtěli hrát bränball, ale počasí bylo proti. Přišlo tedy řešení v podobě náhradního programu – kvízová soutěž podle televizního pořadu RISKUJ. Víc legrace si užili vedoucí, ale dětem se to docela líbilo. Otázky byly z oblasti sportu, filmu a historie školy. Hned na třetí fotografii je zvláštní vydávání svačiny.

29.7.2023

První den vždy tradičně děláme výlet na APALUCHU, kde se točil film „S tebou mě baví svět“ a vždy uděláme hromadnou fotku. Po cestě byl i dutý strom, který stále stojí a někteří si po 13 letech vyzkoušeli, zda se do dutiny ještě vejdou a někteří si to vyzkoušeli poprvé. Na zpáteční cestě jsme trochu víc zmokli, ale některým to bylo málo. Večer jsme rozdělili tři družstva a zadali jsme úkol. Zvolit si jméno a složit družstevní pokřik. Zítra budou družstva pokřik předvádět. jsme na to zvědaví.

Dojeli jsme v pořádku, děti jsou již ubytované a jsou po obědě – kuře na paprice s knedlíkem a vývar se zeleninou. Fotografie zatím žádné nejsou, až večer.

This entry was posted in Aktuality. Bookmark the permalink.